BLIXT OCH DUNDER



Idag har jag som sagt gått från stan till landet, ngra mil typ.. gick på en timme och det tyckte jag var bra :) Men ngt som inte var bra var att det ösregna och blixtra och åskade.. jag gick i shorts och t-shirt med en kofta.
Och det bara rann från håret nedför ansiktet fick torka mej hela tiden haha.. folk som körde förbi och kolla som bängar, dom tyckte väl att jag inte hade alla hästar hemma xD men ajja.. precis när jag skulle börja gå så börja det ösregna och när jag kom fram då sluta det :S Ofta säger jag bara!, Måste nog be gud om förlåtelse om alla mina synder :P haha och det vart ju inte bättre med alla blixtrar för det skulle inte förväna mig om jag skulle bli träffad  haha.. sen tog jag cykeln hem så det känns skönt.. kommer få en skön träningsvärk imorn :)

Dricker en grogg faktiskt mkt gott :) och ska nu städa lite :)

Hörs!
RSS 2.0
.comment-avatar{ float: left; margin-left: 0px; border-left: 2px solid #fff; border-top: 2px solid #fff; border-right: 2px solid #fff; border-bottom: 2px solid #fff; -moz-box-shadow:1px 1px 1px #888; box-shadow: 1px 1px 3px #888; padding: 0px 0px 0px 0px; text-align: left; margin-bottom: 10px; margin-right: 10px; margin-top: -3px; }