MITT HJÄRTA ÄR SIG SJÄLV IGEN <3

Efter att ha fått massa sömn och mat så är nu min Älskling på bättringsvägen, han har pratat med mamma och lett mot mig! Så härligt att få se det stora fina smijlet igen <3<3 Fick inte mkt sömn inatt, var på sjukhuset till klockan 4 och när vi kom hem var han fortfarande grinig, han vakna varje timme!, och ingen hjälp fick jag av Romeo för han skulle jobba. Usch va jobbigt det var, var tvungen att gå runt med honom hela tiden sen sov han en timme sen var det dax igen.. höll på så till klockan 11, när älskling gick upp tog han om honom en stund och fick honom att sova, så då fick jag 3 timmars sömn iaf, men efter det har han varit piggare och ätit mer och vilat. Så nu på kvällskvisten har han varit lugn och glad :)
Så idag har jag antigen bara varit sängliggande med Maximilian lr så har jag suttit i soffan med Maximilian.

Just nu sitter jag och kollar på Sex juva sex? haha alltid bra med sexundervisning ;);) Älskling sitter här brevid och matar Max.
Blir nog att sova snart!"


Mammas lilla hjärtegull <3
RSS 2.0
.comment-avatar{ float: left; margin-left: 0px; border-left: 2px solid #fff; border-top: 2px solid #fff; border-right: 2px solid #fff; border-bottom: 2px solid #fff; -moz-box-shadow:1px 1px 1px #888; box-shadow: 1px 1px 3px #888; padding: 0px 0px 0px 0px; text-align: left; margin-bottom: 10px; margin-right: 10px; margin-top: -3px; }