UPPDATERING

Ja var ju ett tag sedan man skrev här, men det är pågrund av att man varit borta, eller så har jag mått pyton!
I allafall i fredags åkte jag, älskling och kompisgänget ner till Göteborg med en husbil som vi hyrde, det var menat att vi skulle ut på krogen i Gbg när vi kom dit, Vi kom fram kvart över tolv på campingen så vi hade riktigt tur, campingen stängde tolv och vakten vänta på oss. Sedan gjorde vi oss iordning och börja dricka lite smått, vi tjejer hade redan börjat under resan förutom Tess som sov en stund. Vi drog till stan vid halv tre på morgonen och kom fram till tre när alla krogar i norrköping skulle stänga men i Gbg var några krogar öppna till fem så vi skulle in på eXet tror jag den hette, men när det väl var dags att visa leg kom älskling på att han var tvungen att lämna sitt körkort till vakten på campingen när vi kom, eftersom vi var tvungna att betala på morgon dagen efter så det hade tagit det så länge så vi inte skulle smita ;) Så det vart ingen krog, jag och Romeo erbjöd oss att åka hem så att de andra kunde festa, men då kännde tess att hon lika gärna kunde åka hem också eftersom hon var trött och då ville inte anna, så det sluta med att vi alla åkte tillbaka till campingen och sov! Haha..
 
Dagen efter vart det Universium och Liseberg, vi hade behövt de timmarna vi spenderade på universiumet till Liseberg istället för fy va folk det var och från 30- 50 minuter kö vid varje karusell, vi han åka 6-7 karuseller en gång vardera och en karusell två gånger det var det ända och vi missa massor av roliga attraktioner. Men sedan så spelades det mycket lotterier också, bland annat vann Älskling 2 stora kramdjur till hjärtat(en groda och ett får), Anna vann en stor hund och ett får, Tess vann en stor hund likadan som Annas, och fille vann ett stort rosa lejon till Vanessa! Så alla vann något förutom jag och Malin, men vi spela ju inte mycket. Vi fick det vi ville ha!
Men i allafall det tog ju sin lilla tid det också. Sedan tog vi även ett gruppfoto som trycktes på en tröja som Älskling köpte. Men det var en riktigt trevlig dag, man vart väldigt trött i benen.
 
På söndagen hände inget speciellt för då var det hemdags! Först en stund där trodde jag dom hade åkt utan mig! Men tillslut kommer fille ut från toan och jag kan pusta ut :) Väl hemma var jag helt salig, saknade min bebis så otroligt mycket, har aldrig sovit utan honom och två nätter med så det var så skönt att få krama om honom även fast han såg lite frågande ut när han såg mig, men tog inte lång tid innan man fick se det där fina underbara leendét <3
De andra dagarna har jag inte mått jättebra har varit ledsen och trött mycket som har gjort mig allmänt trött på livet, men idag är jag piggare och gladare!, troligtvis kan det vara så att under resan sov jag länge!!, och sedan var det dags att kliva upp klockan sex och mata Max och sedan sova igen till tio och det blir mycket springande och jag är verkligen ingen morgon människa! Men jag kommer väl in i rutinerna igen! hehe..
 
Imorgon ska jag, älskling och max åka till mamma & pappa på en minikräftskiva, de flyttade den stora till nästa helg istället, och då kan inte vi, för vi ska ner till Jönköping och fira Ramesh.. Så vi tar en minikräftskiva imorgon istället och mamma & pappa har inget emot att äta kräftor så ;) Så så blir det!
 
Lite bilder från Göteborg:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0
.comment-avatar{ float: left; margin-left: 0px; border-left: 2px solid #fff; border-top: 2px solid #fff; border-right: 2px solid #fff; border-bottom: 2px solid #fff; -moz-box-shadow:1px 1px 1px #888; box-shadow: 1px 1px 3px #888; padding: 0px 0px 0px 0px; text-align: left; margin-bottom: 10px; margin-right: 10px; margin-top: -3px; }